<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1843732482513221&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Even veilig binnen als buiten

Zuivere en veilige luchtkwaliteit in uw horecazaak

Is voldoende ventileren niet mogelijk of niet gewenst? Dan is luchtzuivering de betere, goedkopere en gemakkelijkste oplossing. Hou uw zaak open en stabiliseer uw omzet.

Vraag een offerte aan

Even veilig binnen als buiten

Zuivere en veilige luchtkwaliteit in uw horecazaak

Is voldoende ventileren niet mogelijk of niet gewenst? Dan is luchtzuivering de betere, goedkopere en gemakkelijkste oplossing. Hou uw zaak open en stabiliseer uw omzet.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor luchtzuivering?

Het is niet altijd eenvoudig om uw zaak voldoende te ventileren. Een ventilatiesysteem op punt stellen, betekent vaak hoge kosten inclusief kap- en breekwerk. Luchtzuivering is efficiënter en goedkoper. Geen verbouwingen, geen grote kosten, het lukt met alleen een plug-and-play toestel van Genano. In plaats van vervuilde buitenlucht naar binnen te trekken, verschoont en zuivert u actief de lucht in de ruimte.

 

- Efficiënter en goedkoper
- Plug-and-play
- Geen breekwerk

wide

Voordelen van luchtzuivering

Geef uw klanten een veilig gevoel

De technologie van Genano luchtreiniging neemt alle schadelijke stoffen uit de lucht en verwijdert daarbij eventuele onaangename geuren. U laat uw klanten niet in de kou zitten en u kan weer de volledige capaciteit van uw zaak benutten. Uw klanten genieten binnen in alle comfort van wat uw zaak te bieden heeft.

Geen installatie nodig

Onze toestellen zijn plug-and-play. Het enige wat u hoeft te doen, is het toestel in een stopcontact steken en het aanzetten. U kan onze toestellen eenvoudig op een houten staander plaatsen, aan een muur installeren of op gelijk welke plaats neerzetten.

 
Doelgerichter en goedkoper dan ventileren

Ventileren brengt buitenlucht naar binnen. Die lucht is niet altijd van een goede kwaliteit. Met een luchtzuiveraar haalt u effectief alle schadelijke stoffen en onaangename geuren uit de lucht. De luchtzuiveraar desinfecteert de lucht als het ware. Bacteriën, schimmelsporen, microben en virussen worden verwijderd. U kan natuurlijk nog steeds ventileren. De luchtzuiveraar zuivert ook die lucht.

Een gezonde werkomgeving

Bescherm uw team. Klanten komen en gaan, maar uw medewerkers zijn uren in dezelfde ruimtes aanwezig. Met een luchtzuiveringssysteem lopen ze geen verhoogd risico op aanraking met bacteriën en virussen. Ze ademen gezonde lucht aan een constante kwaliteit.

Verwaarloosbare energiekost

Onze Genano luchtzuiveraars verbruiken slechts 20 watt, dat is zuinig. U kan de toestellen 24 op 7 laten draaien zonder een gepeperde energiefactuur te krijgen. U bespaart ook nog eens kosten door geen koude buitenlucht op te warmen, zoals bij ventilatie. Dat maakt onze toestellen niet alleen goedkoop in verbruik, maar ook een prima ecologische keuze.

Onderhoudsvrij

Hoge onderhoudskosten zijn bij ons niet van toepassing. Om de zes maanden worden de collector en de actieve koolfilter vervangen. We onderhouden het toestel jaarlijks. Zo halen we de maximale levensduur van uw toestel, zonder verrassingen.

Dampkappen blijven optimaal werken

Onze reinigingstoestellen veroorzaken geen drukverlies. Zo blijven uw dampkappen perfect werken.

Uw zaak is klaar voor de toekomst

Goede lucht wordt steeds belangrijker. Genano luchtzuivering verwijdert aangetoond 99,99% van virussen en bacteriën uit de lucht en is goedkoper dan klassieke ventilatie. Voldoe aan de veiligheidsnormen op elk moment en verlies geen omzet. Uw klanten en medewerkers zijn op hun gemak, uw zaak is steeds een veilige en gezonde plek. Zo kan u blijven denken aan de toekomst.

 

Starbucks kiest voor zuivere lucht

Onze luchtzuiveringstoestellen staan bij de Starbucks-vestigingen van Autogrill. Een weloverwogen keuze van de multinational. Zo kan iedereen die onderweg is altijd veilig koffie bestellen.

Meer informatie
Starbucks Genano wide

Wat zegt de wet?

Intelligent indoor air quality.

Volgens artikel 9 het Koninklijk besluit van 28 oktober 2021 is onder meer in de besloten ruimten van de horeca het gebruik van een luchtkwaliteitsmeter verplicht.
Deze CO2-meter moet op een duidelijk zichtbare plaats geïnstalleerd zijn, een alternatief realtime weergavesysteem is ook oké.

 

Er dient minstens één meter aanwezig te zijn in elke afzonderlijke ruimte waar eten en drinken wordt bereid en geserveerd, waar eventueel wordt gerookt of waar wachtrijen staan. Deze meter moet op een centrale plaats staan en niet naast een deur, raam of ventilatiesysteem.

 

De richtnorm voor luchtkwaliteit is 900 ppm CO2. Wanneer die waarde overschreden wordt, moet de horeca-uitbater beschikken over een actieplan voor ventilatie, luchtdesinfectie of luchtfiltratie. Wanneer 1200 ppm overschreden wordt, is het aanbevolen om te voorzien in een erkend systeem voor luchtdesinfectie of luchtfiltratie dat de luchtkwaliteit verzekert.

 

Waarom Genano?

Wetenschappelijke oorsprong

Onze luchtzuiveringstoestellen zijn ontwikkeld door de Universiteit van Helsinki en de Technische Universiteit Delft. Het onderzoek en de ontwikkeling stond oorspronkelijk in teken van medische omgevingen zoals cleanrooms en ziekenhuizen. In de medische sector is een zuivere lucht van levensbelang. Onze toestellen zijn ook getest door Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek VITO.

Meer dan 20 jaar ervaring

Genano heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. In Finland is meer dan de helft van de scholen uitgerust met een Genano-toestel.

Aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad

Genano-toestellen maken gebruik van elektrostatische precipitatie (ESP). Dat soort toestellen wordt specifiek aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad van de FOD Volksgezondheid. Onze technologie wordt dan ook beschouwd als de meest efficiënte voor luchtreiniging.

Zuivere lucht als een dienst

Genano biedt u technologie van de bovenste plank met aanvullende service om dat optimaal in te zetten. Wij leveren en installeren de toestellen en komen nadien de filters vervangen en elk toestel reinigen.

Pioniers

starbucks logo
Autogrill logo copy
otomat white copy
Ontwerp zonder titel (1) copy
Exki logo

Hoe werkt onze technologie van luchtzuivering?

De lucht wordt via een ventilator in het toestel gezogen. Hierna gaat de lucht door een elektrisch geladen wolk. Deze wolk zorgt ervoor dat de deeltjes een negatieve lading krijgen. Die deeltjes worden kapot geëlektrocuteerd waardoor ze tegen de positief geladen wand in het toestel gaan plakken. De deeltjes die toch kunnen doorvliegen, worden opgevangen in een collector. Dit zorgt ervoor dat quasi alles tegengehouden wordt. Tot slot gaat de lucht door een actieve koolfilter. Dit houdt ook nog geurtjes tegen.

Offerteaanvraag

Blijf geopend en voldoe aan de nieuwe hygiënische normen, zonder open ramen en deuren. Wilt u ook een gezonde en zuivere lucht in uw horecazaak? Vul onderstaand contactformulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Addres:

Ernest Van Dijckkaai 10, 2000 Antwerpen

E-mail:

horeca.be@genano.com

Telefoon:

+32 473 43 33 74

Volg ons op sociale media