<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1843732482513221&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Genano

Verminder afwezigheden en verhoog productiviteit

Zuivere en veilige luchtkwaliteit op de werkvloer

Vraag een offerte aan

Verminder afwezigheden en verhoog productiviteit

Zuivere en veilige luchtkwaliteit op de werkvloer

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor luchtzuivering?

  • Goedkoper dan ventileren
  • Vermindering van energiekost
  • Vermindering van afwezigheden
  • Vermindering van allergieën
  • Optimale luchtkwaliteit
  • Makkelijk te installeren
wide
g190-2

Voordelen van luchtzuivering

luchtreiniging neemt schadelijke stoffen uit de lucht en verwijdert daarbij eventuele onaangename geuren. Hiermee wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd die het risico op ziekte doet afnemen. Laat je werknemers werken in een zo gezond mogelijk binnenklimaat.

Als deze verontreiniging in je kantoren niet wordt aangepakt, kan de kwaliteit van de binnenlucht waarin de werknemers hun werk verrichten, bij hen hinder veroorzaken, gaande van irritatie van ogen, neus en luchtwegen, allergische reacties, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratiestoornissen, tot de snelle(re) verspreiding van virussen en andere ziektekiemen, dalende productiviteit en toename van het absenteïsme.

Onze toestellen zijn plug-and-play. Het enige wat u hoeft te doen, is het toestel in een stopcontact steken en het aanzetten. Onze plug-and-play toestellen zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen op verschillende standen gezet worden.

Ventileren brengt buitenlucht naar binnen. Die lucht is niet altijd van goede kwaliteit. Als uw kantoor zich bevindt in een stadscentrum zuigt men mogelijks fijnstof en dergelijke binnen. In een groene omgeving kunnen pollen een onaangename factor zijn tijdens het ventileren van je kantoor. Met een luchtzuiveraar haalt u effectief alle schadelijke stoffen en onaangename geuren uit de lucht. De luchtzuiveraar desinfecteert de lucht als het ware. Bacteriën, schimmelsporen, microben, fijn stof en virussen worden verwijderd. U kan nog steeds ventileren. Met een luchtzuiveringstoestel zal ook die lucht gezuiverd worden.

Bescherm uw team. Tijdens de kantooruren zit iedereen binnen en is een slechte luchtkwaliteit niet optimaal. Met zuivere lucht lopen ze geen verhoogd risico op aanraking met bacteriën en virussen, gaan ze minder fijnstof in ademen en verlaagt de kans op bepaalde allergieën (hooikoorts,…).

Hoge onderhoudskosten zijn bij ons niet van toepassing. We onderhouden het toestel jaarlijks door het te reinigen en de actieve koolstof te vervangen. Zo halen we de maximale levensduur van uw toestel, zonder verrassingen.

Goede luchtkwaliteit wordt steeds belangrijker. Genano luchtzuivering verwijdert aangetoond 99,999% van virussen en bacteriën uit de lucht en is goedkoper dan klassieke ventilatie. Uw klanten en medewerkers zijn op hun gemak, uw kantoor is steeds een veilige en gezonde plek. Zo kan u blijven denken aan de toekomst.

Onze toestellen zijn beschikbaar in aankoop, huur en lease. Bij huur en lease zit service en onderhoud inbegrepen. Zo hoeft u zo weinig mogelijk te doen om uw werkomgeving te voorzien in gezonde lucht.

Hoe werkt onze technologie van luchtzuivering?

De lucht wordt via een ventilator in het toestel gezogen. Hierna gaat de lucht door een elektrisch geladen wolk. Deze wolk zorgt ervoor dat de deeltjes een negatieve lading krijgen. Die deeltjes worden kapot geëlektrocuteerd waardoor ze tegen de positief geladen wand in het toestel gaan plakken. De deeltjes die toch kunnen doorvliegen, worden opgevangen in een collector. Dit zorgt ervoor dat quasi alles tegengehouden wordt. Tot slot gaat de lucht door een actieve koolfilter. Dit houdt ook nog geurtjes tegen.

Deze bedrijven nemen alvast het voortouw

EY logo

 

epp logo

 

CO2logic_South Pole_RGB (2)

 

placeholder_landscape

 

 

bar doffice

 

blwrk

 

logo-bruegel

 

delen private bank

 

 
Meer informatie
  •  

Hoeveel luchtzuivering heb ik nodig?

 

Op zoek naar luchtzuivering maar weet je niet waar te beginnen? 

Wij maken een calculatie aan volgens de huidige wetgevingen en sturen je een offerte op maat.

Maak van je kantoren een fijne en veilige werkomgeving met luchtzuivering van Genano.

Maak mijn calculatie

Waarom Genano?

Wetenschappelijke oorsprong

Onze luchtzuiveringstoestellen zijn ontwikkeld vanuit een spin-off van de Universiteit van Helsinki en de Technische Universiteit Delft. Onze toestellen zijn ook getest door Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek VITO.

Meer dan 20 jaar ervaring

Genano heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring over heel de wereld. Wereldwijd zijn vele kantoorgebouwen voorzien van een Genano-toestel.

Aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad

Genano-toestellen ESP. Dat soort toestellen wordt specifiek aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad van de FOD Volksgezondheid. Onze technologie wordt dan ook beschouwd als de meest efficiënte voor luchtreiniging.

Clean air as a service

Genano biedt u technologie van de bovenste plank met aanvullende service om dat optimaal in te zetten. Wij leveren de toestellen en zorgen dat deze onderhouden blijven.

Genano 190

Luchtreiniger gemaakt voor kantoren

De G190 is een luchtreiniger op maat gemaakt voor in een kantoor. Met een laag energieverbruik en een stille werking, zuivert het toestel de lucht zonder te storen.

 

Met een prachtig design past de G190 perfect in je kantoor. Naast een keuze uit een omkasting van antraciet of wit, heb je bovendien nog een keuze tussen een houten of zilveren afwerking.

Meer informatie
g190-2

 

Offerteaanvraag

Verlaag de kans op afwezigen door ziekte en bied uw personeel en klanten een gezonde, productieve werkomgeving. Wenst u meer informatie over hoe we dit ook in uw kantoren mogelijk kunnen maken? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op sociale media