<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1843732482513221&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Genano

Verminder absenteïsme en verhoog productiviteit

Zuivere en veilige luchtkwaliteit in kantoren

Vraag een offerte aan

Verminder absenteïsme en verhoog productiviteit

Zuivere en veilige luchtkwaliteit in kantoren

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor luchtzuivering?

Het is niet altijd eenvoudig om uw kantoren voldoende te ventileren. Een ventilatiesysteem op punt stellen, betekent vaak hoge kosten inclusief kap- en breekwerk. Luchtzuivering is efficiënter en goedkoper. Geen verbouwingen, geen grote kosten, het lukt met alleen een plug-and-play toestel van Genano. In plaats van vervuilde buitenlucht naar binnen te trekken, verschoont en zuivert u actief de lucht in de ruimte.

 

Luchtzuivering kan ook geïnstalleerd worden in de ventilatie die al aanwezig is. Zo blijft uw ventilatie op maximale capaciteit werken, zonder drukverlies.

wide
20220303_155710(1)

Voordelen van luchtzuivering

luchtreiniging neemt schadelijke stoffen uit de lucht en verwijdert daarbij eventuele onaangename geuren. Hiermee wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd die het risico op ziekte doet afnemen. Laat je werknemers werken in een zo gezond mogelijk binnenklimaat.

Als deze verontreiniging in je kantoren niet wordt aangepakt, kan de kwaliteit van de binnenlucht waarin de werknemers hun werk verrichten, bij hen hinder veroorzaken, gaande van irritatie van ogen, neus en luchtwegen, allergische reacties, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratiestoornissen, tot de snelle(re) verspreiding van virussen en andere ziektekiemen, dalende productiviteit en toename van het absenteïsme.

Onze toestellen zijn plug-and-play. Het enige wat u hoeft te doen, is het toestel in een stopcontact steken en het aanzetten. Onze plug-and-play toestellen zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen op verschillende standen gezet worden.

Ventileren brengt buitenlucht naar binnen. Die lucht is niet altijd van goede kwaliteit. Als uw kantoor zich bevindt in een stadscentrum zuigt men mogelijks fijnstof en dergelijke binnen. In een groene omgeving kunnen pollen een onaangename factor zijn tijdens het ventileren van je kantoor. Met een luchtzuiveraar haalt u effectief alle schadelijke stoffen en onaangename geuren uit de lucht. De luchtzuiveraar desinfecteert de lucht als het ware. Bacteriën, schimmelsporen, microben, fijn stof en virussen worden verwijderd. U kan nog steeds ventileren. Met een luchtzuiveringstoestel zal ook die lucht gezuiverd worden.

Bescherm uw team. Tijdens de kantooruren zit iedereen binnen en is een slechte luchtkwaliteit niet optimaal. Met zuivere lucht lopen ze geen verhoogd risico op aanraking met bacteriën en virussen, gaan ze minder fijnstof in ademen en verlaagt de kans op bepaalde allergieën (hooikoorts,…).

Hoge onderhoudskosten zijn bij ons niet van toepassing. We onderhouden het toestel jaarlijks door het te reinigen en de actieve koolstof te vervangen. Zo halen we de maximale levensduur van uw toestel, zonder verrassingen.

Goede luchtkwaliteit wordt steeds belangrijker. Genano luchtzuivering verwijdert aangetoond 99,999% van virussen en bacteriën uit de lucht en is goedkoper dan klassieke ventilatie. Uw klanten en medewerkers zijn op hun gemak, uw kantoor is steeds een veilige en gezonde plek. Zo kan u blijven denken aan de toekomst.

Onze toestellen zijn beschikbaar in aankoop, huur en lease. Bij huur en lease zit service en onderhoud inbegrepen. Zo hoeft u zo weinig mogelijk te doen om uw werkomgeving te voorzien in gezonde lucht.

Vandemoortele zet in op zuivere lucht

Vandemoortele Voorziet zuivere lucht voor al hun werknemers. Nu iedereen weer meer onder elkaar komt, zien ze het belang in van zuivere lucht. Om zowel de productiviteit te stimuleren, als te voorzien in een zo gezond mogelijke leefomgeving voor hun personeel, investeert Vandemoortele in luchtzuivering. Dit verlaagt niet alleen het risico om besmet te worden met een virus maar zorgt ook dat allerhande gezondheidsproblemen minder voorkomen.

 

Niezen door pollen zal bij Vandemoortele niet snel meer gebeuren.

Meer informatie
  •  

Wat zegt de wet?

Volgens Aanbevelingen van de taskforce ventilatie (p41)  , worden onderstaande voorwaarde gehanteerd. Via deze voorwaarden dien je te berekenen hoeveel luchtzuivering je nodig hebt bovenop je ventilatiesysteem. Hierbij staat:

  • - Qmech voor de debieten van de mechanische ventilatie

  • - CADR voor de debieten van je luchtzuivering

  • - MET =1,63 (standaarde waarde voor kantoren)

  • - N voor het aantal personen aanwezig in de ruimte.

 

Om te voldoen aan de voorwaarde dat het CO2 equivalent niet hoger is dan 1200 ppm moet aan de volgende 3 voorwaarden voldaan worden:

  • Qmech + CADR ≥ 25. MET. N
  • Qmech ≥ 15. MET. N
  • CADR ≥ 25. MET. N - Qmech

 

CO2 equivalent kan worden berekend met de volgende formule:

 

Voor extra uitleg over deze formules, neem gerust contact op en wij maken graag de berekeningen samen met u.

Contacteer ons

Waarom Genano?

Wetenschappelijke oorsprong

Onze luchtzuiveringstoestellen zijn ontwikkeld vanuit een spinoff van de Universiteit van Helsinki en de Technische Universiteit Delft. Het onderzoek en de ontwikkeling stond oorspronkelijk in teken van medische omgevingen zoals cleanrooms en ziekenhuizen. In de medische sector is een zuivere lucht van levensbelang. Onze toestellen zijn ook getest door Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek VITO.

Meer dan 20 jaar ervaring

Genano heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Wereldwijd zijn kantoorgebouwen voorzien van een Genano-toestel.

Aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad

Genano-toestellen maken gebruik van elektrostatische precipitatie (ESP). Dat soort toestellen wordt specifiek aanbevolen door de Hoge Gezondheidsraad van de FOD Volksgezondheid. Onze technologie wordt dan ook beschouwd als de meest efficiënte voor luchtreiniging.

Zuivere lucht als een dienst

Genano biedt u technologie van de bovenste plank met aanvullende service om dat optimaal in te zetten. Wij leveren en installeren de toestellen en komen nadien de filters vervangen en elk toestel reinigen.

Genano 190

Luchtreiniger gemaakt voor kantoren

De G190 is een luchtreiniger op maat gemaakt voor in een kantoor. Met een laag energieverbruik en een stille werking, zuivert het toestel de lucht zonder te storen.

 

Met een prachtig design past de G190 perfect in je kantoor. Naast een keuze uit een omkasting van antraciet of wit, heb je bovendien nog een keuze tussen een houten of zilveren afwerking.

Meer informatie
g190-2

Enkele referenties

EY_Wit
Vandemoortele_wit (1)
bar doffice_wit
BLWRK_Wit (1)
delen_wit
EPP_wit
bruegel_wit
CO²logic_wit
Nokia_wit

Hoe werkt onze technologie van luchtzuivering?

De lucht wordt via een ventilator in het toestel gezogen. Hierna gaat de lucht door een elektrisch geladen wolk. Deze wolk zorgt ervoor dat de deeltjes een negatieve lading krijgen. Die deeltjes worden kapot geëlektrocuteerd waardoor ze tegen de positief geladen wand in het toestel gaan plakken. De deeltjes die toch kunnen doorvliegen, worden opgevangen in een collector. Dit zorgt ervoor dat quasi alles tegengehouden wordt. Tot slot gaat de lucht door een actieve koolfilter. Dit houdt ook nog geurtjes tegen.

 

Offerteaanvraag

Verlaag de kans op afwezigen door ziekte en bied uw personeel en klanten een gezonde, productieve werkomgeving. Wenst u meer informatie over hoe we dit ook in uw kantoren mogelijk kunnen maken? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Adres:

Ernest Van Dijckkaai 10, 2000 Antwerpen

E-mail:

office.be@genano.com

Telefoon:

+32 3 303 39 03

Volg ons op sociale media