<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1843732482513221&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Genano

Zuivere lucht in ziekenhuizen

Luchtzuivering op nanoschaal

Luchtzuivering op nanoschaal voor ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Van Genano technologie® is wetenschappelijk bewezen dat het Nanodeeltjes opvangt en 99,999% van de microben en virussen uit de binnenlucht verwijdert.

Zuivere lucht in ziekenhuizen

Luchtzuivering op nanoschaal

Luchtzuivering op nanoschaal voor ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Van Genano technologie® is wetenschappelijk bewezen dat het Nanodeeltjes opvangt en 99,999% van de microben en virussen uit de binnenlucht verwijdert.

Waarom Genano-luchtzuivering in de gezondheidszorg?

De Genano-oplossing is ontworpen voor kritische ruimten waar een hoge luchthygiëne vereist is. Onze oplossingen zijn bedoeld voor isolatieafdelingen, kamers met een beschermende omgeving, ICU/OT, laboratoria en klinieken. Waar HEPA

 

Met Genano kunt u: 
- Patiënten en personeel beschermen tegen infecties.
- Gezondheidsrisico's door schimmeltoxines en VOC-gassen voorkomen.

Genano-Microbe-free-badge

Luchtzuivering op nanoschaal om patiënten en personeel te beschermen tegen microben, virussen en schadelijke deeltjes

Luchtzuiveringstoestellen van Genano zijn een snelle en kosteneffectieve manier om een cleanroom op te zetten in de gezondheidszorg. Met onze modulaire, mobiele oplossing kan deze opgezet worden waar nodig. Het is een kostenefficiënte oplossing die ontworpen kan worden om te voldoen aan alle ruimtespecifieke behoeften voor ACH, druk of andere eisen - waar HEPA verreist is. De toevoerluchtstroom in een operatiekamer wordt gewoonlijk gefilterd door HEPA.

Genano Technology® is gebaseerd op elektrische filtratie die de kleinste nanodeeltjes tot 0,003 µm verwijdert. De lucht circuleert door het Genano toestel, waar alle microben en virussen worden opgevangen en geëlimineerd in een krachtig hoogspanningsproces.

Aan het einde van het proces verwijdert een actieve koolstofcollector gevaarlijke gasvormige verbindingen en geuren. Onze technologie bevat geen filters die verstopt kunnen raken, waardoor de zuiveringsefficiëntie altijd hoog blijft en er geen drukverlies optreedt.

Ventilatie en ACH stimuleren

Genano geeft een extra impuls aan het huidige ventilatiesysteem van de operatiekamer als de totale ACH niet aan de eisen voldoet. In dit geval wordt de totale ACH van de ruimte bepaald door het ventilatiedebiet van de ruimte en het hercirculerende luchtzuiveringstoestel van Genano samen.

Het opvoeren van de systeemventilatie en/of het creëren van een onder druk staande operatiekamer met Genano is een krachtige en kosteneffectieve oplossing, vooral in polikliniekruimten en oudere ziekenhuizen.

Onze units zijn ontworpen om de prestaties van centrale ventilatie te verbeteren als een extra zuiveringssysteem, voor een constante controle van vervuiling op nanoschaal. Eenvoudig onderhoud en een automatisch wassysteem zorgen voor lage exploitatiekosten tijdens de levensduur, terwijl de reinigingsefficiëntie altijd hoog blijft en mensen beschermt tegen in de lucht aanwezige ziekteverwekkers.

genano in a hospital room web size

Referenties

1-2 3-1

 

uza 11x11 (1)

 

6

 

11

 

2-2

 

4-1

 

8

 

12

 

10

 

9

 

 7

 

 

Geef Covid en andere virussen geen kans

Gepatenteerde technologie voor het opvangen en verwijderen van virussen

De technologie van Genano vangt niet alleen virussen en bacteriën op zoals typische luchtfilters, maar verwijdert ook deeltjes tot op nanoschaal, waardoor het risico van besmetting door het apparaat zelf wordt geëlimineerd.

Genano luchtzuiveringstoestellen worden op grote schaal gebruikt in COVID-19 testcentra, PCR-testlaboratoria voor SARS-CoV-2, isolatieafdelingen en intensive care units.

Genano luchtzuiveraars kunnen worden  uitgerust met een negatieve of positieve druk kit en zijn de snelste en meest rendabele manier om snel isolatiekamers in te richten - flexibel naargelang de behoefte. Genano helpt ziekenhuizen bij het stoppen van besmettingsroutes via de lucht tijdens SARS- en MERS-epidemieën. 

Een onafhankelijk onderzoeksinstituut VTT (Technical Research Center of Finland) stelt dat de Genano Technology® 99,999% van de virussen en bacteriën uit de binnenlucht verwijdert, inclusief het surrogaat-coronavirus.

Waar Genano Luchtzuivering het verschil maakt.

Download een reeks onafhankelijke onderzoeksresultaten - wetenschappelijk bewezen dat het microben, waaronder SARS-CoV-2, elimineert en nanodeeltjes tot 0,003 µm verwijdert.

Wij zijn er trots op om transparant te zijn over de werkelijke werkzaamheid van Genano Technology®. In deze downloadable vindt u de testrapporten met duidelijke samenvattingen over de meest relevante bevindingen.

Wat maakt Genano Technologie® anders?

High-end technologie met een ongeëvenaard servicelevel

Genano biedt de schoonste lucht op de markt, met ultieme gebruiksveiligheid. De gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat het elektrische luchtzuiveringsproces binnenin het apparaat plaatsvindt, waardoor de luchtreinigers niets anders dan ultrazuivere lucht uitstoten. 

Bekijk onze introductievideo voor meer informatie over de Genano-technologie en waarom deze superieur is aan andere luchtzuiveringstechnologieën.

Gemaakt voor professioneel gebruik.

De Genano-oplossing is ontworpen voor medische faciliteiten en laboratoria waar maximale hygiëne vereist is. Onze oplossingen zijn bedoeld voor ruimtes waar HEPA niet volstaat.


- Verwijdert zelfs nanodeeltjes
- Verwijdert virussen en bacteriën voor 99,999%.
- Adsorbeert gassen en geuren
- Constante schone lucht levering 24/7

Hoe kunnen wij je helpen?

Genano Technologie®

 • 1

  Vervuilde lucht wordt naar binnen geleid.

 • 2

  Deeltjes worden negatief geladen in een krachtige corona-ontlading.
  De negatief geladen deeltjes worden bevestigd aan de positieve opvangkamer. Organische microben worden vernietigd met elektronische schokken.

 • 3

  Ten slotte wordt de lucht naar een actieve koolstofcollector geleid, die op doeltreffende wijze VOC-gassen en geuren verwijdert.

 • 4

  Ultrazuivere lucht is volledig vrij van deeltjes in alle maten, microben en schadelijke gassen en chemicaliën.

 • 5

  Veel toestellen hebben een automatische wasfunctie die de behoefte aan onderhoud vermindert en de reinigingsefficiëntie steeds hoog houdt.

Voordelen

Verwijdert partikels tot op nanoschaal

Verwijdert gassen en geuren

Eenvoudige Plug & Play installatie

Geen substraat voor microben om te groeien

Vult bestaande ventilatie aan

Produceert geen ozon

Onmiddellijk effect

Eenvoudig te onderhouden

Voorkomt de verspreiding van infecties in de lucht

Bekijk onze medische toestellen

Ontworpen en vervaardigd in Finland. Gepatenteerde luchtzuiveraar voor zorginstellingen. Eenvoudige plug and play installatie, gemakkelijk te verplaatsen waar nodig, energiezuinig in gebruik.

Genano Cleanroom Concept

 • Modulaire oplossingen voor alle ruimtespecifieke behoeften

Volledige luchtzuivering met elektrische kanaalfilter en stand-alone eenheid

Kanaalfilter reinigt onzuiverheden van alle groottes uit de binnenkomende lucht. 

De Genano stand-alone luchtzuiveraar zorgt ervoor dat verontreinigingen in de ruimte worden geëlimineerd door deeltjes uit de kamerlucht op te vangen.

Cleanroom concept_2

Positieve drukinstallatie, om te voorkomen dat verontreinigde lucht de ruimte binnenkomt

De lucht toevoer van de centrale ventilatie wordt via de Genano luchtreiniger in de ruimte geleid.

Het apparaat kan het positieve drukverschil regelen, dat 5-10 Pa moet bedragen ten opzichte van de aangrenzende ruimten. Voor een maximaal resultaat moet de toevoerlucht ten minste 20% meer zijn dan de afvoerlucht en moet de luchtlekkage onder controle zijn.

Cleanroom concept_4

Negatieve drukinstallatie, om te voorkomen dat verontreinigde lucht zich uit de ruimte verspreidt

Met een negatieve-drukkit kan de stand-alone luchtzuiveraar worden aangesloten op het bestaande ventilatiesysteem

voor het creëren van een negatieve druk in de ruimte, terwijl de verontreinigende stoffen uit de lucht worden verwijderd.

Cleanroom concept_3

Genano stand-alone luchtzuiveraar zorgt ervoor dat verontreinigingen in de ruimte worden geëlimineerd door deeltjes uit de kamerlucht op te vangen.

Cleanroom concept_1

Adres:

Ernest Van Dijckkaai 10, 2000 Antwerpen

E-Mail:

info.be@genano.com

Telefoon:

+32 3 303 39 03

Volg ons op sociale media